Maling af lejlighed

Maling af lejlighed ved fraflytning, indflytning og renovering

Skal lejligheden eller huset males, inden i flytter? Eller er i lige flyttet ind og har opdaget, at jeres lejlighed trænger til maling? Malerfirmaet J&J Christiansen står klar til at varetage opgaven for dig.

Mere end 24 års erfaring

Vi har mange års erfaring på området, og vi kan derfor tilbyde professionel maling af lejlighed eller hus lige efter dine ønsker. Vi servicerer primært kunder fra Nykøbing Falster, Lolland, Vordingborg og omegn.

Vores professionelle maler har mere end 24 års erfaring i branchen og er derfor i stand til at varetage enhver opgave på området. Vi tilbyder både maling af vægge og loft, og vi kan klare både store og små maleropgaver.

Hvad koster maling af lejlighed?

Vores priser på maling af lejlighed varierer fra opgave til opgave. Det kommer nemlig an på, hvor stor lejligheden er, hvad der skal males, samt hvilken type maling der skal anvendes. Uanset hvilken opgave vi skal løse for dig, så garanterer vi dog altid en så billig pris som muligt.​

Vi sætter en ære i at levere høj kvalitet til alle vores kunder, så vi opnår en så høj kundetilfredshed som muligt. Vi er en loyal samarbejdspartner, som altid overholder alle aftaler både angående tid og pris. Mangler du hjælp til maling af lejlighed ved ind- eller fraflytning, er vi oplagte at kontakte.​​

​Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Skal vores maler sammensætte et uforpligtende tilbud på maling af lejlighed til dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi besvarer med glæde spørgsmål angående vores priser og ydelser.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 54 85 27 67 eller e-mail andreasnicolai75@gmail.com, så vender vi straks tilbage.

Ønsker du et uforpligtende tilbud ​på malerarbejde?

Kontakt mig, og fortæl om din opgave. ​Jeg kører på hele Lolland Falster, og kommer gerne ud og besigtiger din opgave.

(+45) 54 85 27 67
andreasnicolai75@gmail.com