Fuldspartling og spartel af beklædning

Vi tilbyder fuldspartling af vægge og lofter i hele boligen

Mangler du hjælp til spartling af vægge eller loft? Så står vi hos Malerfirmaet J&J Christiansen altid klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt malerfirma, som har mange års erfaring med blandt andet fuldspartling.

Vi varetager både store og små opgaver for privat- og erhvervskunder i og omkring Nykøbing Falster, Lolland og Vordingborg.

Hvorfor er fuldspartling nødvendigt før maling?

I langt de fleste tilfælde er spartling af væg nødvendigt, før væggen bliver malet. Spartlingen sikrer nemlig en glat og ensartet overflade uden eventuelle huller.

Selvom fuldspartling kan se nemt ud, kræver det en vis erfaring og nogle særlige teknikker, hvis resultatet skal blive godt og jævnt. Vi anbefaler derfor altid, at du får professionel hjælp til spartling, hvis ikke du har prøvet det før.

​Fuldspartling af høj kvalitet – hver gang!

Vi er et professionelt malerfirma, som har mange års erfaring på området. Derfor kan vi garantere dig fuldspartling af høj kvalitet hver gang. Vi tilbyder både spartling af vægge og loft, så du bør aldrig tøve med at kontakte os for kompetent hjælp.

Vores dygtige malere sætter en ære i deres erhverv, og leverer derfor altid høj kvalitet til den aftalte tid.

Selvom vi altid levere god kvalitet, så sørger vi for at give vores kunder en så billig pris som muligt. Du kan derfor med fordel lade os være din samarbejdspartner, når der skal spartles eller males.

Skal vi spartle hos dig?

Skal vi hjælpe dig med fuldspartling? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at løse enhver opgave, og vi sikrer dig altid et veludført resultat, som du kan få glæde af i mange år.

​Kunne du tænke dig et godt tilbud?

Skal vores maler sammensætte et uforpligtende tilbud til dig? Så er du velkommen til at kontakte os med det samme. Vi besvarer med glæde spørgsmål angående vores priser og ydelser.

Vi kan kontaktes på telefon (+45) 54 85 27 67 eller e-mail andreasnicolai75@gmail.com, så vender vi straks tilbage.

Ønsker du et uforpligtende tilbud ​på malerarbejde?

Kontakt mig, og fortæl om din opgave. ​Jeg kører på hele Lolland Falster, og kommer gerne ud og besigtiger din opgave.

(+45) 54 85 27 67
andreasnicolai75@gmail.com