​Vi tilbyder fuldspartling af vægge og lofter i hele boligen

Mangler du hjælp til spartling af vægge eller loft? Så står vi hos Malerfirmaet JJ Christiansen altid klar til at hjælpe dig. Vi er et professionelt malerfirma, som har mange års erfaring med blandt andet fuldspartling. 

Vi varetager både store og små opgaver for privat- og erhvervskunder i og omkring Nykøbing Falster, Lolland og Vordingborg.

Hvorfor er fuldspartling nødvendigt før maling?

I langt de fleste tilfælde er spartling af væg nødvendigt, før væggen bliver malet. Spartlingen sikrer nemlig en glat og ensartet overflade uden eventuelle huller. 

Selvom fuldspartling kan se nemt ud, kræver det en vis erfaring og nogle særlige teknikker, hvis resultatet skal blive godt og jævnt. Vi anbefaler derfor altid, at du får professionel hjælp til spartling, hvis ikke du har prøvet det før.

​Fuldspartling af høj kvalitet - hver gang!

Vi er et professionelt malerfirma, som har mange års erfaring på området. Derfor kan vi garantere dig fuldspartling af høj kvalitet hver gang. Vi tilbyder både spartling af vægge og loft, så du bør aldrig tøve med at kontakte os for kompetent hjælp.

Vores dygtige malere sætter en ære i deres erhverv, og leverer derfor altid høj kvalitet til den aftalte tid. 

Selvom vi altid levere god kvalitet, så sørger vi for at give vores kunder en så billig pris som muligt. Du kan derfor med fordel lade os være din samarbejdspartner, når  der skal spartles eller males.

Skal vi spartle hos dig?

Skal vi hjælpe dig med fuldspartling? Så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at løse enhver opgave, og vi sikrer dig altid et veludført resultat, som du kan få glæde af i mange år.

​Vil du høre mere, eller skal vi lave en aftale?

​Kontakt os på telefon 54 85 27 67 eller på e-mail andreasnicolai75@gmail.com, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe med din opgave.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud?

Udfyld formularen med den ønskede opgave, og du får svar indenfor 2 - 3 dage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

✓ Maler siden 1996

Jeg har mange års erfaring med malerarbejde for private.

​Kvalitet til tiden

Jeg overholder altid aftaler og levering på maleropgaver.

✓ Uforpligtende tilbud

Indhent et gratis tilbud til konkurrencedygtige priser.

Ønsker du et uforpligtende tilbud ​på malerarbejde?

Kontakt mig, og fortæl om din opgave. ​Jeg kører på hele Lolland Falster, og kommer gerne ud og besigtiger din opgave.

Malerfirmaet jj Christiansen

Jeg servicerer primært private, men også erhvervskunder i et mindre omfang, på hele Lolland Falster og udfører et bredt udvalg af forskellige maleropgaver.

Jeg har været i branchen siden 1996 og har derfor erfaringen til at rådgive og vejlede dig til at få det bedste udbytte af den maleropgave jeg udfører for dig.

Kontaktoplysninger​

Stovbyvej 16

4873 Stovby - Find vej

Tlf.: 54 85 27 67

E-mail: andreasnicolai75@gmail.com

CVR: 36354917